Drømmer du om å oppdage Norge i en klassisk Volkswagen Transporter? Eller kanskje har du en Volkswagen Transporter i garasjen som du ikke riktig bruker, men som behøver en kjærlig hånd? Denne bilen har en solid plass i vår kulturhistorie gjennom 60-, 70- og 80-tallet, noe vi merker på populariteten hver gang vi får en ny Volkswagen Transporter inn. 

Classic Cars holder til kun fem minutter fra Værnes Flyplass midt i landet og vi er en liten virksomhet som har spesialisert oss i å kjøpe, selge og bytte europeiske klassiske biler. 

Grundig sjekket i forkant

Når vi kjøper inn en Volkswagen Transporter vil vi umiddelbart gå grundig over den. Våre erfarne medarbeidere sørger hurtig for at bilen er i topp stand og ikke minst, at den er så tett opp til originalen som mulig. Når du kjøper Volkswagen Transporter hos oss skal du forvente at den er i god stand og ha høy standard.

Flere klassikere enn Volkswagen Transporter

I tillegg til Volkswagen Transporter har vi naturligvis et bredt utvalg, både innen merker og prisklasser, av klassiske europeiske biler. Her finner du sportsbiler uten tak, varebiler og andre klassikere fra 60-, 70- og 80-tallet. 

Med en kresen og entusiastisk kundegruppe legger vi vår ære i å sørge for at både originalitet og kvalitet lever opp til deres høye forventninger. Her på våre nettsider kan du se hvilke biler som er til salgs, se bilder og spesifikasjoner. 

Ønsker du å se Volkswagen Transporter fysisk og nyte en gammel klassiker, er det bare å ringe og avtale en tid for en hyggelig bilprat. Har du andre spørsmål om Volkswagen Transporter, er du hjertelig velkommen til å bruke skjemaet her på siden, så kommer vi tilbake til deg så hurtig som mulig.

kontakt meg
Har du noen spørsmål?
Hvem er vi?
Lær mer