Er du på jakt etter et bredt utvalg av klassiske biler til salgs, kan vi med garanti hjelpe deg. Classic Cars holder til kun fem minutter fra Værnes Flyplass midt i landet og her setter vi alltid pris på en god bilprat. 

Alle våre klassiske biler til salgs har blitt grundig gjennomgått av våre dyktige medarbeidere og vi sørger for at bilen ikke bare er i topp stand, men vi passer også på at den ligner originalen så mye som overhodet mulig. Våre europeiske klassikere kommer i alle merker og er hovedsakelig fra 60-, 70- og 80-tallet. Hos oss finner du alt sportsbiler til campere. 

For entusiaster av klassiske biler

Vi er selv entusiaster når det kommer til disse bilene, og derfor er det en naturlig del av vår yrkesstolthet å sørge for at alle våre klassiske biler til salgs møter våre kunders forventninger, både i forhold til originalitet og stand. 

I tillegg til klassiske biler til salgs, tilbyr vi også kjøp og bytte. Ved bytte blir det naturligvis i en av våre europeiske klassikere. 

Ønsker du å selv se vårt utvalg av klassiske biler til salgs, anbefaler vi at du ringer og avtaler en tid. På denne måten vil du være garantert vår fulle oppmerksomhet og vi svarer mer enn gjerne på alle spørsmål du måtte ha. For å avtale et møte, ring 90 83 47 15. 

Har du andre spørsmål om kjøp, salg eller bytte av bil, er det bare å bruke kontaktskjemaet her på siden. Vi besvarer alle henvendelser så hurtig vi har mulighet til.

kontakt meg
Har du noen spørsmål?
Hvem er vi?
Lær mer