Drømmer du om å kjøre europeiske klassiske biler på svingete landeveier i Norge, kan vi med sikkerhet hjelpe deg med å realisere din drøm. Classic Cars er en liten og spesialisert virksomhet som holder til på Hell i Midt-Norge. Vi kjøper, selger og bytter europeiske klassiske biler til norske entusiaster over hele landet. 

Vårt utvalg består av klassiske biler fra 60-, 70-  og 80-tallet og vi fører alle merker og prisklasser, fra Volkswagen Transporter til hurtige sportsbiler. Når vi kjøper inn nye kjøretøyer går våre eksperter grundig gjennom bilen og sørger for at både standard og originalitet blir så høy som absolutt mulig. For oss er det avgjørende at alle våre klassiske biler holder høyeste standard, utvendig som innvendig, og at du blir fornøyd med din nye bil. 

Stedet for deg som ønsker å selge, kjøpe og bytte

Dersom du har en europeisk klassiker som du kanskje ikke bruker, eller av andre grunner ønsker å selge, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi gir deg en god pris og sørger for at ditt kjøretøy blir trygt sendt videre til en annen entusiast.

Ønsker du å bytte er vi åpne for dette, men da naturligvis i en av våre europeiske klassiske biler. 

Ta gjerne en titt på vårt utvalg der du kan se bilder og få mer detaljert informasjon om de ulike bilene. 

Classic Cars ligger på Hell, kun fem minutter fra Værnes Flyplass midt i Norge. Har du spørsmål om våre europeiske klassiske biler, er du hjertelig velkommen til å bruke skjemaet her på nettsiden, så tar vi kontakt med deg så hurtig som mulig.

kontakt meg
Har du noen spørsmål?
Hvem er vi?
Lær mer